Nyomtatás

Dr. Cser Ágnes MSZ EDDSZ Elnök munkaértekezleten Miskolcon

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. március 08.

A Borsod megyei szervezet elnökségének meghívására Dr. Cser Ágnes MSZ EDDSZ elnöke először a Területi gondozószolgálat ülésén majd a megyei vezetőség munkaértekezletén vett részt.

Dr. Tarr Sarolta megyei elnök köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy az országos vezetőségi ülés után a megyei szervezet ülését megtisztelte az országos elnök, mivel a megyei fenntartású intézmények jelentős átalakítás előtt állnak.

Az országos elnök Dr. Cser Ágnes tájékoztatta a jelenlévőket az eddig elért eredményekről, a bérkompenzáció ügyében tett sorozatos kezdeményezések eredményeként létrehozta a kormány a Bérmonitoring bizottságot, az országos vezetőségi ülésen hozott határozatok a munkavállalóink jobb munkafeltételeinek kialakítását célozzák ilyen az életpályamodell, a munkavédelmi felmérés. A tervezett kötelező kamarával kapcsolatosan kijelentette, hogy ez újabb anyagi terhet jelent a szakdolgozóknak, valamint Európa számos országában nincs kötelező kamara. Az országos vezetőség döntése értelmében minden jogi eszközt igénybe vesz az MSZ EDDSZ.

Az MSZ EDDSZ elnökét tájékoztató megbeszélésen fogadta Dr. Csiba Gábor a megyei közgyűlés egészségügyi bizottságának elnöke, a megyei kórház főigazgatója, megbeszélésen a sorra kerülő intézményi átalakításokról és a szakszervezettel történő folyamatos egyeztetésről állapodott meg a két vezető.

 

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból
Nem rendelkezik megfelelő jogokkal a hozzászólás megtekintéséhez vagy kiadásához.

Kiemelt videó

További videók