Nyomtatás

Semmelweis-nap 2018

Írta: Szerkesztőség 2018. június 28.

depositphotos 24818719 stock photo gerbera daisy flower in colors

Köszöntjük nem csak az egészségügyi, hanem az egészségügyben dolgozókat is Semmelweis-napon, amely 2011 óta fizetett munkaszüneti nap!

De nem csak az egészségügyi és egészségügyben dolgozókat, hanem a szociális ágazatban dolgozó egészégügyi szakdolgozókat is köszöntjük, mert az MSZEDDSZ a Kormánnyal folytatott sztrájktárgyalás eredményeképp elérte, hogy a szociális ágazatban foglalkoztatott egészségügyi szakdolgozók is megkapják azt a bérfejlesztést, amelyről 2016-ban a Kormánnyal megállapodást kötött!

Abban bízunk, hogy a négy éves bérfelzárkóztatást módosítjuk, és a 2019 novemberére esedékes újabb bérfejlesztést ugyanúgy előrehozzuk a Kormánnyal való megállapodás alapján, mint 2018-ban!

Abban is bízunk, hogya gazdasági, műszaki, adminisztratív tevékenységet végzők is bérfejlesztésben részesülnek, mint ahogyan erről megállapodtunk sztrájktárgyalás keretében 2016-ban a Kormánnyal!

Az MSZEDDSZ köszöni az egészségügyi és szociális ágazatban foglalkoztaott egészségügyi és egészségügyben dolgozókat, és újra azt kívánja, hogy valóra váljék jelmondata: "az egészséges és igazságos Magyarország..."

Ezt úgy érjük el, hogy folytatjuk a tárgyalásokat és újabb megállapodásokat kötünk a betegek, az ellátottak, gondozottak és munkavállalók érdekében.

Az MSZEDDSZ köszöni sztrájktárgyalópartnerének a Mentődolgozók Önálló Szakszervezetének és stratégiai szövetségeseinek, a Magyar Orvosi, a Szakdolgozói és a Gyógyszerészi Kamarának az együttműködést és szakmai támogatást ahhoz a megállapodáshoz, amelyet 2016-ban kötött, és amelynek alapján folytatja a tárgyalást a Kormánnyal a közép- és hosszú távú bérfelzárkóztatásért.

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból
Nem rendelkezik megfelelő jogokkal a hozzászólás megtekintéséhez vagy kiadásához.

Kiemelt videó

További videók