Sajtószoba

Nyomtatás

Fókuszban: Mennyi van a borítékban? Az első fizetés az új adótörvény szerint - Cser Ágnes az MTV-n

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. máj. 02. hétfő, 11:45.

Jelfogó, 2011. február 17. - A stúdióban Balog Ádám a Nemzetgazdasági Minisztérium adóügyekért felelős államtitkárával beszélgetnek és közben az adórendszer változás hatásairól nyilatkoznak az érintettek. A műsorban az egészségügyi és szociális ágazat munkavállalóit érintő hatásokról Dr. Cser Ágnes az MSZ EDDSZ elnöke is nyilatkozott.
Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1837
Nyomtatás

Szegény gazdagok Európa közepén- Interjú Dr. Cser Ágnessel

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. április 13. szerda, 09:37.

magyarhirlap_cikkA fiatal nemzedéknek csak a szülők, nagyszülők elbeszélései alapján lehet némi fogalma arról, mit jelentett régen a szakszervezet. Ám hogy mit jelentene húsz évvel a rendszerváltozás után, azt még az idősebbek zöme sem tudja. Mint ahogy azt sem, mekkora volt és hová lett az a vagyon, amelyről úgy tudták, hogy mindnyájuké. Cser Ágnes, a Magyarországi Munkavállalók, Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (MSZ EDDSZ) elnöke szerint az érdek-képviseleti mozgalomban is rendszerváltozásra, a munkavállalókat eláruló vezetők felelősségre vonására van szükség.
Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1281
Nyomtatás

Európai Demonstráció április 9-én, Budapesten

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. március 28. hétfő, 16:51.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1361
Nyomtatás

Nőnap alkalmából: "Hiszünk abban, és hitet adnunk másoknak, hogy a nemzet talpra áll..." Interjú Dr. Cser Ágnessel az MSZ EDDSZ elnökével

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. március 07. hétfő, 16:00.

Hiszünk abban, és hitet adnunk másoknak, hogy a nemzet talpra áll, magára talál az ellehetetlenített gazdálkodásból, gazdasági és pénzügyi helyzetből, valamint a tartós lélekrombolással együtt járó reményvesztésből felemelkedünk – miközben mi nők és férfiak megtanulunk együttműködni fogalmazta meg az MSZ EDDSZ üzenetetét Dr. Cser Ágnes elnökasszony a nemzetközi nőnap alkalmával.

Bővebben Hozzászólás (0) Találatok: 1036
Nyomtatás

CSÜTÖRTÖKÖN az MTV 1. JELFOGÓ című műsorában CSER ÁGNES

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. február 15. kedd, 10:39.

Az MTV 1.  Jelfogó című műsorában Dr. Cser Ágnes az MSZ EDDSZ elnöke

  2011. február. 17. CSÜTÖRTÖKÖN 20.00 órától!

 

Mennyi van a boritékban? Az első fizetés az új adótörvény szerint című részben Elnök asszony tájékoztatja a nézőket a munkavállalóinkat érintő hátrányos helyzetről.

Hozzászólás (1) Találatok: 1150

Kiemelt videó

További videók