Nyomtatás

MSZ EDDSZ Jótékonysági bál Cegléden

Írta: Dr. Cser Ágnes 2011. február 22.

Cegléden az MSZ EDDSZ alapszervezete az egészségügyben dolgozóknak jótékonysági bált rendezett. Az egészségügyi dolgozók hétvégi bálján a szakszervezet országos vezetője Dr. Cser Ágnes is részt vett, úgy fogalmazott, megújulás előtt áll az egészségügy. A folyamat azonban elképzelhetetlen a szférában dolgozók nélkül.

 

Orvosok, nővérek, ápolók, műszaki és adminisztrációs munkatársak közösen szórakoztak a hagyományosan immáron 6. alkalommal megrendezett egészségügyi  bálon.

A vendégeket a Ceglédi Kórház ügyvezetője, majd az MSZ EDDSZ elnöke Dr. Cser Ágnes köszöntötte.

„Mit kívánhatok most, amikor Magyarország megújulásához kezdtünk neki. Azt, hogy azok az emberek, akik itt ülnek ebben a teremben nélkülük semmilyen megújulás nem képzelhető el, mert építkezni csak egészséges testű, lelkű  és szellemű emberekkel lehet.”

Soha akkora szükség nem volt az összetartozás érzésére az egészségügyben, mint az elkövetkező időben – mondta Cser Ágnes az MSZ EDDSZ elnöke. A ceglédi bál pedig évek óta bizonyíték arra, hogy a közös szórakozás igenis erősíteni tudja ezt az érzést – hangsúlyozta az elnök.

A rendezvény népszerűségének záloga, hogy több asztaltársaság is más városokból érkezett. Tavaly októbertől új elnöke van az MSZ EDDSZ Ceglédi Alapszervezetének Kis Péterné Papp Mónika megköszönte elődjének, Fekete Valériának a munkát, majd hozzátette az egészségügyi dolgozók segítése lesz a legfőbb céljuk. A bálon több meglepetés produkcióval is kedveskedtek a vendégeknek. A klasszikus táncbemutató után hastánc produkciót is láthatott a közönség, majd hajnalig tartó mulatság vette kezdetét.

2011. február 21- ei adás megtekinthető: http://www.ctv.hu/ctv-hirado.html

Forrás:ctv.hu

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból
Nem rendelkezik megfelelő jogokkal a hozzászólás megtekintéséhez vagy kiadásához.

Kiemelt videó

További videók