Az egészséges és igazságos Magyarországért!

Kedves Kollegák!

Hogy mi miért nem kezdeményezünk vagy csatlakozunk bármilyen akciószövetséget, akciószövetséghez, arra nagyon egyszerű a válasz: nincs szükség rá!

Nincs új a nap alatt! 2014-ben már csináltak ugyanezek a szervezetek akciószövetséget, és a MESZK-kel karöltve szervezték a 2015. május 12-ei tüntetést.

Ők tüntettek – mi meg sztrájktárgyaltunk, aminek kézzelfogható eredményeit megtapasztalhattátok és most is tapasztaljátok.

2020. március 15-én a COVID-19 miatt felfüggesztettük a sztrájktárgyalást – 2020. október 5-én a kialakult helyzetre tekintettel kértem annak folytatását Toma Lajos MÖSZ elnökkel együtt, mi ketten.

Ezért nem olvashatjátok szervezeteink nevét  az akciószövetségben.

A 2016-ban aláírt két Megállapodás köti a kormányt és minket, az aláírókat. Pacta sunt servanda, a szerződési hűség elve.

Az EDDSZ/MSZ EDDSZ tagsága „megsztrájkolta” a tárgyalási és megállapodási pozícióba jutást, nem kell utcai harcokat folytatnia.

165 képviselő egyhangú szavazatát követően a köztársasági elnök aláírta a törvényt.

Célunk: a tárgyalásink folytatásával akár törvénymódosítást is elérni, hiszen már hasonló eredményt elértünk az előző kormányzati ciklusban!

Nem mindig annak van igaza, aki hangosabban üvölt!

Percemberkék mindig voltak, vannak és lesznek! Az EDDSZ/MSZ EDDSZ tagsága hosszú távon tervez, és cselekszik „Az egészséges és igazságos Magyarországért!”

Várjuk a tárgyalás folytatásáról való értesítést úgy az egészségügyi, mint a szociális ágazatban.

Összes ajánlás (0)

0 az 5 csillagból
Nem rendelkezik megfelelő jogokkal a hozzászólás megtekintéséhez vagy kiadásához.

Kiemelt videó

További videók